9 resultaten

Resultaten worden geladen...

Jouw tourfiets verkopen?

Maak nu gratis jouw advertentie en verkoop je fiets super snel.

Plaats advertentie

Tweedehands tourfiets kopen?

Bikaroo is dé plek voor jou! Laten we echter bij het begin beginnen, want was is een tweedehands tourfiets nou eigenlijk? Het zit ‘m stiekem een beetje in de naam, maar de tweedehands tourfiets is speciaal ontworpen voor lange(re) afstanden. Dat is namelijk ook het grootste verschil tussen de tweedehands tourfiets en andere tweedehands fietsen: dat je er meer bagage op kunt meenemen. Daarnaast zijn ze vaak voorzien van een sportiever model, extra versnellingen en één of meerdere bidonhouders. 

Wanneer kies je voor een tweedehands tourfiets?

De tourfiets is dus ideaal voor langere afstanden. Zo vinden velen ‘m heerlijk voor fietsvakanties, maar de tweedehands tourfiets is ook ideaal wanneer jij het fijn vindt flinke stukken te fietsen en hierbij extra bagage wilt meenemen. Zie jij een dagje heerlijk onbezorgd toeren in het weekend dus wel voor je? Dan is een tweedehands tourfiets iets voor jou!

Trouwens, dit betekent niet dat de tweedehands tourfiets enkel voor lange afstanden is geschikt. Je kunt de tweedehands tourfiets ook gebruiken voor de kortere ritjes. Kortom; je hoeft niet twee verschillende tweedehands fietsen te kopen, maar kun je prima met enkel de tweedehands tourfiets redden. Deze all-rounder is dan voor al je fietsritten in te zetten!

Op Bikaroo worden tweedehands tourfietsen aangeboden van nationale én internationale a-merken. Zo tref je onder andere tweedehands Koga tourfietsen, tweedehands Gazelle tourfietsen, tweedehands VanMoof tourfietsen, tweedehands Cortina tourfietsen, tweedehands Batavus tourfietsen en tweedehands Giant tourfietsen.

Ben je op zoek naar een tweedehands dames tourfiets of een tweedehands heren tourfiets?

Via onze geavanceerde zoekfilter kun je namelijk kiezen of je enkel tweedehands dames tourfietsen of tweedehands heren tourfietsen ziet. Diezelfde zoekfilter geeft je trouwens nog veel meer mogelijkheden om te zoeken. Denk aan tweedehands tourfietsen van een bepaalde prijs, merk, locatie en veel meer.