Tips & Trucs

Je fiets verkopen. Hoe doe je dat zo snel en eenvouding mogelijk? Via Bikaroo maak je in een handomdraai een goede advertentie. En je kunt 'm nog een extra boost geven ook.

Zo maak je een goede advertentie

Meer details en opties

Details over jouw fiets

Beschrijf je fiets zo duidelijk mogelijk. Is het een tourfiets, racefiets, stadsfiets, mountainbike, e-bike of kinderfiets? Wat is het merk - en de kleur? Werkt het licht? Hoe is de staat van je fiets?

Meer details en opties

Duidelijke foto's

Fotografeer je fiets - in het daglicht - van meerdere kanten. Leg ook details die van belang kunnen zijn voor de koper vast. Zorg dat de foto's scherp en actueel zijn.

Meer details en opties

Realistische vraagprijs

Vraag geen (bijna) nieuwprijs voor je fiets. Dat is niet realistisch - tenzij je fiets ook echt (bijna) nieuw is natuurlijk. Wat is de laagste prijs waarmee jij als verkoper akkoord zou gaan? Ga hier een klein beetje boven zitten met je vraagprijs. Sta mensen toe om te bieden op je fiets.

Laat jouw advertentie de show stelen

Hoop je op een vlotte verkoop? Dan kun je jouw fiets twee weken lang extra in de schijnwerpers zetten op drie verschillende manieren:

  1. Zet jouw advertentie op de homepage voor € 10,-
  2. Zet jouw advertentie bovenaan op de categoriepagina voor € 5,-
  3. Geef jouw advertentie met het 'uitgelicht'-label extra zichtbaarheid voor € 4,-

Verkoop je fiets makkelijk, veilig en snel

In een paar taps is je advertentie geplaatst en in no-time is je fiets verkocht. Dankzij Bikaroo's uitgebreide zoeksysteem komt je advertentie in beeld bij echte, potentiële kopers die op zoek zijn naar een fiets zoals die van jou. We hebben ook goede tips hoe je je fiets veilig verkoopt .

Verkoop vandaag jouw tweedehands fiets

Plaats nu gratis jouw advertentie en verkoop net als
2416 anderen jouw tweedehands fiets veilig en snel.

Plaats gratis jouw advertentie