Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen?
Dan kun je ons altijd een contactbericht sturen.

Algemeen

Hoe kan ik een account aanmaken?

Meld je aan via aanmelden op Bikaroo en verifieer je e-mailadres via de link in je e-mail inbox. Wil je een advertentie plaatsen?
Vul dan gelijk je adresgegevens in onder je accountgegevens.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, waar kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Je kan via wachtwoord vergeten een nieuw wachtwoord aanmaken.

Waarom moet ik mijn adresgegevens opgeven?

Sommige kopers zoeken op fietsen in de buurt van waar ze zoeken, op basis van de adresgegevens kunnen we aangeven of een advertentie in de buurt is. We geven nooit de adresgegevens weg aan derden of aan potentiële kopers. Ook is het zoeksysteem zo ingericht dat je niet kan achterhalen waar iemand precies woont.

Hoe gaat de verkoop in zijn werk?

Heb je een overeenkomst gesloten met een koper, spreek dan samen af hoe de verkoop zal verlopen. Bikaroo speelt geen rol in de betaling van de fiets. Kijk voor meer tips op de pagina veilig handelen.

Advertenties

Hoe kan ik een advertentie plaatsen?

1. Meld je gatis aan voor een account of log in op jouw account.

2. Vul je adresgegevens in in jouw account.

3. Klik op de groene knop om jouw advertentie te plaatsen.

Wat kost het om een advertentie te plaatsen?

Het gebruik van Bikaroo is volledig gratis, wil je een advertentie laten opvallen dan kun je optioneel kiezen voor opvalmogelijkheden. We hebben een speciale pagina met tips en trucs.

Hoe lang blijft mijn advertentie staan?

Je advertentie blijft altijd staan. Je kunt zelf in jouw account onder het tabje advertenties aangeven of jouw fiets is verkocht. Wil je jouw advertentie verwijderen, dan kun je dit ook op deze pagina doen.

Hoe verdiend Bikaroo aan mijn advertentie?

Het plaatsen van een advertentie is volledig gratis, maar het is wel mogelijk om je advertentie extra te laten opvallen. Dit vergroot de kans op het verkopen van jouw fiets. Aan deze opvalmogelijkheden zijn wel eenmalig kosten verbonden, maar zijn volledig optioneel.

Het merk staat niet tussen de lijst met merken, welke kies ik nu?

Staat jouw fiets merk niet in de lijst, kies dan voor het merk "Ander merk". We proberen de website up-to-date te houden door continue nieuwe merken toe te voegen. We zullen dan jouw advertentie updaten met het juiste merk.

Mijn fiets is verkocht, hoe kan ik mijn advertentie verwijderen?

Gefeliciteerd met het verkopen van jouw fiets! Zodra je bent ingelogd, vind je onder het tabje "Advertenties" jouw advertentie. Daar kun je in het advertentie menu aangeven dat jouw fiets is verkocht. We zijn dan uiteraard benieuwd of je 'm via Bikaroo hebt verkocht.

Verkoop vandaag jouw tweedehands fiets

Plaats nu gratis jouw advertentie en verkoop net als
2431 anderen jouw tweedehands fiets veilig en snel.

Plaats gratis jouw advertentie