9 resultaten

Resultaten worden geladen...

Jouw e-bike verkopen?

Maak nu gratis jouw advertentie en verkoop je fiets super snel.

Plaats advertentie

Tweedehands e-bike kopen?

Dan ben je bij Bikaroo op het juiste spoor. Maar laten we bij het begin beginnen, want was is een tweedehands e-bike nou eigenlijk? De tweedehands e-bike is qua beginsel niet zoveel anders dan elke andere tweedehands fiets. Twee wielen, remmen, je kent het wel! Echter biedt de tweedehands e-bike naast het gewoon trappen ook elektronische ondersteuning tijdens het trappen. Hiervoor maakt-ie gebruik van een motor die elektronisch wordt aangedreven door een accu. Om deze reden is de tweedehands e-bike ideaal om langere afstanden te overbruggen en/of hogere snelheden te bereiken zonder dat je je hiervoor het leplazarus hoeft te trappen.

Wanneer kies je voor een tweedehands e-bike?

De tweedehands e-bike is een ideale keuze wanneer jij wat meer afstand moet overbruggen, zoals een flink stuk naar werk elke dag. Je kunt dan in de auto stappen, maar met de tweedehands fiets is toch een veel duurzamere én gezondere keuze? Of wacht dat je in het geval dat je wat meer moeite hebt om op een tweedehands fiets zonder extra aandrijving van A naar B te komen. Dat kan komen doordat jij één of meerdere kinderen moet meezeulen of omdat je gezondheid dat niet helemaal (meer) toe laat.

Niet alleen e-bikes, maar ook speed pedelec fietsen

Wist je dat er nog een soort extra fast tweedehands e-bike bestaat? Dat is de speed pedelec fiets. De speed pedelec fiets gaat een stuk harder dan de reguliere tweedehands e-bike en kan snelheden tot maximaal 45 kilometer per uur behalen. Dit brengt wel een aantal regels met zich mee. Zo mag je met de tweedehands speed pedelec vaak niet op het fietspad fietsen en moet je een helm op. Maar ja, daar staat wel tegenover dat je iedereen voorbij sjeest met de tweedehands speed pedelec.

Op Bikaroo worden tweedehands e-bikes aangeboden van nationale én internationale a-merken. Zo tref je onder andere tweedehands Koga e-bikes, tweedehands Gazelle e-bikes, tweedehands VanMoof e-bikes, tweedehands Cortina e-bikes, tweedehands Urban Arrow e-bikes, tweedehands Batavus e-bikes en tweedehands Giant e-bikes.

Ben je op zoek naar een tweedehands dames e-bike of een tweedehands heren e-bike? Via onze geavanceerde zoekfilter kun je namelijk kiezen of je enkel tweedehands dames e-bikes of tweedehands heren e-bikes ziet. Diezelfde zoekfilter geeft je trouwens nog veel meer mogelijkheden om te zoeken. Denk aan tweedehands e-bikes van een bepaalde prijs, merk, locatie en veel meer.